miércoles, 16 de septiembre de 2009

Preguntes

De cop i volta, el dia es capgira. La multa de la zona blava. Les obres del carrer que t'omplen el cotxe de pols. La contractura que no et deixa fer el "meneo" cervical del Patrick Swayze a "Dirty Dancing". La merda de gos enganxada a la sola de la sabata.

I davant de tanta adversitat mundana et preguntes per què no estàs cantant mantres en un monestir budista perdut al Tibet o meditant a les Seychelles. Per què no vas néixer en el palau de les il·lusions d'una terra mítica. Per què no tens la força de fer la maleta i comprar un bitllet d'avió amb els ulls tancats mentre agafes ben fort la mà d'algú que t'acompanya en l'aventura de la teva vida.

I aleshores, enmig de tanta pregunta vital, un mocós de cinc anys acabats de complir et demana, càndidament i mirant-te als ulls (espero!): "tu saps per què als nois grans els agraden tant les tetes?". I és aleshores quan t'adones que, realment, al món hi ha qüestions més profundes i importants que les que et fas tu...

Per cert, qui tingui la resposta, premio! Perquè a mi només se'm va ocórrer aplicar la teràpia del "descojone". La solució perfecta per a un dia girat del revés!

No hay comentarios:

Publicar un comentario