miércoles, 8 de julio de 2009

De rebaixes, fent el cateto...

Les dues amigues improvisen tarda de rebaixes a La Roca Village. Gimnàs? Nooooo... Millor anar a fer el "fati" fotent-se un frankfurt amb formatge i unes braves a quarts de cinc de la tarda! Objectiu: comprar un biquini amb farcimenta perquè posi les coses a lloc, que diumenge hi ha trobada piscinera i s'hi ha d'anar amb glamour.
- Ui, sí, que m'han dit que hi havia uns biquinis supermonos a la botiga X (aquest bloc no és per fer publicitat gratuïta... si algú vol sortir-hi, que passi per caixa!)
Localitzen la botiga en qüestió mentre el frankfurt va alimentant el michelín. Biquinis estupendus a 95 euros. A preu rebaixat i d'outlet, és clar... Va a ser que no, que la hipoteca apreta. Pla alternatiu, buscar ofertes que no passin dels 20... Missió impossible? No, no hi ha res impossible si ho visualitzes. El Coelho diu que si de veritat desitges una cosa, l'univers sencer conspira perquè es faci realitat. Així que les amigues visualitzen i l'univers conspira... però es veu que no deu conspirar amb prou empenta, perquè la pròxima parada és en una altra botiga, que també els han recomanat, on se suposa que hi ha roba glamourosa i moníssima a preus assequibles.
És clar que hi ha qui troba assequible comprar-se una bossa a 175 euros, però nosaltres som les de "rastrillo", de les que anem repassant les parades de bolsos improvisades a les voreres de Nàpols, buscant "bolsos evento" i regatejant quan ens en demanen 7 euros...
Finalment, les amigues localitzen la secció de roba a 40 euros. Igual fins i tot s'ho poden permetre si troben alguna cosa que els agradi.
I sí, allà hi ha un vestit moníssim, de color blau turquesa, o blau cel, o blau mar o blau de l'hora foscant en una nit d'estiu de llum especial (que en això dels colors, no ho negareu, tots som una mica daltònics).
- Va, nena, compra-te'l, que el blau et queda molt xulo... vaaaaa...
I de sobte, l'amiga a qui li agrada el blau aquest indefinible, ho veu clar!
- Boja, que no ho veus que això és una camisa de dormir? Que porta les calcetes i tot? A conjunt!
Se'l miren bé i esclata la riallada. Aquesta riallada que fa que els venedors mirin, que els amargats les odïin i que la gent que estima el bon rotllo s'hi apropi.
- Nooooooo!!!!!- respon l'altra tronxant-se de riure. - Que això que penja per aquí no són unes calces!!! Que és una caputxa!!!
Molt bé, doncs que m'ho expliquin. Des de quan els vestits d'estiu i amb tirants porten caputxa? Eh? Des de quan? Sóc de poble i a mi em van ensenyar que les caputxes, els xubasqueros i les katiuskes, per quan plovia...
Vale, som catetes i justegem de glamour... fins i tot quan anem de rebaixes...
Però al final l'univers conspira i objectiu aconseguit: biquini xulíssim i de floretes per 15 euros, amb un farciment estupendu!!! Gràcies, Coelho!!!

2 comentarios:

  1. Aissssshhhhhh!!!! Edu, que ens posem tontetes! Que nosaltres també t'estimem!!!! Moooolt!!! Que voldràs escriure alguna cosa? Va, la teva part femenina al poder... jajajaja! Smuakcs!!!!

    ResponderEliminar