martes, 15 de diciembre de 2009

Pobre Pompeu!

Deia l’altre dia un conferenciant que a la vida no hi ha càstigs sinó conseqüències. Que tots som lliures d’escollir i de decidir com actuem, què fem i com afrontem cada pas a la vida. Aquest dret a la llibertat d’acció comporta que haguem d’assumir també les conseqüències de les nostres decisions.

No, no us penseu que estic donant una lliçó de vida, d’autoajuda o de realització personal… és que arran d’aquella conferència, i passant-ne “parte” a algunes persones que són addictes al conferenciant en qüestió (Àlex Rovira) -i addictes també a l’humor intel•ligent (que es caracteritza per poder fer conya de la cosa més tonta, fins a acabar plorant de riure!)-, diguem que hem ampliat el nostre vocabulari amb una nova paraula que no sé si hauria estat acceptada per l’amic Pompeu…

A partir d’ara, si no us porteu bé i us fan copiar cent vegades a la pissarra “No ho faré més”, tingueu clar que no esteu castigats, sinó que esteu CONSEQÜENCIATS!
Jajajajaja!!!

Bogeta, sí, tu, la que t’has inventat la “palabreja”, ets tan genial que ni donant dotze voltes d’amor a l’univers n’hi ha prou per estimar-te com et mereixes!!!

Ah, i per cert, apunteu-vos també aquesta: XOPET. Sóc ferma defensora dels xopets! Queda dit!

2 comentarios:

  1. A partir d'ara si estic conseqüenciada em tiraré als xopets!!!! jajaja

    Tens un do i és que aportes alegria a la meva vida i molta "xispa" (perdó Pompeu, però és que "espurna" no té tanta sonoritat).

    Gràcies per ser-hi sempre. I gràcies per aguantar-me fins i tot quan els ulls em surten de les conques jajaja

    T'estimo moltíssim.

    ResponderEliminar
  2. Jajajajaja!!! Els ulls et surten de les conques??? Nooooo... només és que tens moments apassionats Alejandra Lucía Vanesa Terelu! Juajuajuajua!
    Carinyo, tu sí que ets una XISPA XOPET!!! Gràcies per existir!
    T'estimoooooo!!!!
    Per cert... comprem cervesa de poma? Jajajaja!

    ResponderEliminar