lunes, 4 de enero de 2010

Relativitzar i prioritzar

És boníssim com a vegades d'un gra de sorra en fem una muntanya, com tendim a donar voltes i voltes al mateix tema fins agafar complexe de ventilador marejat, com ensopeguem una i altra vegada amb la mateixa pedra i no hi ha manera de trobar un camí que passi pel costat sense fotre'ns de morros.

Jo he començat l'any amb moooooooolt bon humor i he fet el bon propòsit de mantenir-lo durant tot l'any, passi el que passi. Si el 2009 ha estat bo, el 2010 serà millor! Deixeu-me creure en els reis una mica... jajaja!

Però hi ha qui comença l'any amb sensació de jetlag sense haver agafat cap avió, perquè es veu que això del canvi de xifra no es posa bé: ens fem grans, discussions a casa, problemes de feina, canvis vitals, expectatives que no s'han acomplert...

Però resulta que tinc la sort de tenir una gurú molt propera que inventa frases apoteòsiques en un plis plas, i el millor de tot és que sap aplicar-les! L'ensenyança d'avui ha estat:
1) Relativitza
2) Prioritza

És fàcil així llegit, oi? I tant difícil que és fer-ho, a vegades! Ara, que jo sempre defenso que no és que les dones siguem complicades, simplement és que som tan intel·ligents que no sabem viure sense pensar més del compte... jajaja!

Total, que aquí queda dit: relativitzar i prioritzar! El dia que la meva gurú particular escrigui un bestseller us avisaré de seguida, perquè hi haurà empentes per comprar-lo a les llibreries! Gràcies, nena!

No hay comentarios:

Publicar un comentario